HTML

Kréta

krétai repülős utak, repjegy krétára, kréta repülővel,krétai repjegyek

Friss topikok

  • kóbormajom: Ha már linkelgetés, én innen készültem fel Krétából: www.kretasziget.hu/ (2014.07.17. 18:45) Krétai látnivalók

Linkblog

Krétai látnivalók

2009.03.23. 07:32 Nikos

utazás Krétára , Hersonissos környékére

Hersonissos, Kréta keleti részén található, mely talán a legforgalmasabb város, és terület az egész szigetvilágban. A közkedveltségét talán gyönyörű, éttermekkel, szórakozóhelyekkel szegélyezett tengerparti sétányainak köszönheti leginkább. A város hangulata az éjszaka folyamán sem hagy alább, a nappaliétól, hiszen a város ekkor is pezseg.

Kréta , Rethymno

Talán leginkább arról nevezetes Kréta eme városa, hogy magának El Greconak a szülőfalujának közelében fekszik. Rethymno rendelkezik fürdőzésre alkalmas strandterületekkel is, melynek köszönhetően, évről-évre látogatják turisták ezrei.

utazás Kréta , Knosszosz környékére

Kréta utazás során ne hagyjuk ki knosszoszt se, hiszen érdemes itt mindenképpen meglátogatni, a legendás Minosz király palotáját, és egyéb műemlékeket is, melyek elkalauzolnak bennünket, a legendás Görögország történelmébe.

Kréta , Amoudara

A Krétai Heraklion közelében fekvő város, melynek területein szebbnél szebb tengerparti sétányok, és strandok találhatóak, melyekhez szinte egész évben garantált a napsütés

utazás Krétára , Chersonissos

Kréta eme városa, egykoron egy kis halászfalu volt, mely mára igazi üdülőközponttá nőtte ki magát, az infrastruktúrája jól kialakított, számtalan szálloda, étterem, bár, és szórakozóhely található a környéken. A városhoz tartozó, kikötői sétány, ideális helyet biztosít, kellemes hangulatú, romantikus sétáknak is.

Kréta , Malia

Valószínűleg, a jövő nagy üdülőközpontja lesz, hiszen egymás után nyitják az új tengerparti sétányokat, strandokat, szórakozóhelyeket, ám a partoktól beljebb, a város megőrizte eredeti környezetét, a jellegzetes szűk utcákat, és tavernákat.

Kreta 6685 by aspri1.

3 komment

Címkék: kréta krétai

A bejegyzés trackback címe:

https://1kreta.blog.hu/api/trackback/id/tr931019485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása